U bent hier

Interieuradvies

Weet je geen raad met je interieur? Yellow Lemon Tree biedt professioneel interieuradvies zowel voor kleine als grotere ingrepen. 

Experts aan huis

Hoewel we over een ruim interieuraanbod  beschikken in onze winkel, zijn de persoonlijke interieuradviezen de onbetwiste kracht van Yellow Lemon Tree. Julie en Steven komen graag bij je thuis op bezoek om de sfeer van de woning te proeven en je te helpen bij de inrichting van je woning. Naast privéwoningen, richten wij ons ook tot vrije beroepen, bedrijven,...

interieuradvies

Waarvoor kan je bij ons terecht

Advies voor meubilair(sofa, tafel, stoelen,...) & accessoires.

Kleuradvies & verlichting.

Raamdecoratie & maatwerk. 

interieuradvies interieurarchitect

Onze aanpak

Tijdens de presentatie van het interieuradvies verduidelijken we onze interieurkeuzes door middel van beelden(moodboard), grondplan en materialen. Voor grotere projecten werken we ook een 3D-visualisatie uit. Alle meubilair, verlichting & accessoires worden zorgvuldig geselecteerd in functie van de in te richten ruimtes. We kiezen voor pure, warme en natuurlijke materialen die een gezellige en eigentijdse woonomgeving creëren. Al onze adviezen zijn origineel en precies op jouw wensen afgestemd. 

Ook voor een totale renovatie kan je op onze hulp rekenen. Wil je je woonruimte uitbreiden met maatwerkkasten of een gashaard? Heb je nood aan een nieuwe keuken of parketvloer? ... Yellow Lemon Tree visualiseert je interieurwensen in een 3D ontwerp zodat je een helder beeld krijgt hoe de totale make-over van uw interieur er zal uitzien. 

amp lamp normann copenhagen

Benieuwd naar onze realisaties?