U bent hier

Interieurproject woning Wichelen

Joeri & Leen wonen reeds enkele jaren met hun 2 kinderen in het landelijke Wichelen maar misten gezelligheid & pit in hun interieur. Voor de inrichting van woonkamer, keuken & hall kozen we voor een combinatie van maatwerk en los meubilair. 

Volledige inrichting

Leen & Joeri vertrouwden ons de volledige inrichting van hun woonkamer & inkomhall toe. Ze hadden weinig specifieke eisen maar verkozen wel een luchtige & praktische leefruimte. Naast het losse meubilair & accessoires ontwierpen wij ook een haardmeubel, zwevende zitbank & maatwerkkasten. 

Maatwerk

Leen & Joeri wilden graag de gezelligheid van een gashaard ervaren en gaven ons daarom de opdracht om een gashaard en bijhorend maatmeubel te ontwikkelen. Het maatwerk van de haard werd doorgetrokken naar de eettafel zodat daar een zwevende zitbank geplaatst werd en zo extra zitruimte gecreëerd werd. 

Meubilair, verlichting & accessoires

Voor het meubilair en de accessoires maakten we een mooie selectie uit de merken Hay, Muuto, String & Menu. Er werd ook veel zorg besteed aan het selecteren en ophangen van de verlichting. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?