U bent hier

Realisaties

Yellow Lemon Tree legt zich ook toe op meubel-en interieuradvies aan huis. Bekijk alvast enkele van onze afgewerkte projecten.  Vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Interieur Appartement Leuven

Voor de inrichting van haar nieuwbouwappartement riep Astrid de hulp van Yellow Lemon Tree in. De uitdaging bij deze opdracht bestond erin om de beperkte woonoppervlakte maximaal te benutten. Naast eet -en zitruimte moest er ook een bureauplek geïntegreerd worden in de leefruimte.

Interieur appartement Zaventem

Totaalinrichting voor een appartement te Zaventem bij Katia. Voor zowel nieuw meubilair, verlichting, raambekleding, behangpapier als verfkleuren. 

Inrichting leefruimte Zemst

De eigenaars Stefanie & Robin kwamen bij ons terecht voor de inrichting van hun gezellige leefruimte. 

Inrichting leefruimte Zemst

Inrichting eethoek woning Oosterzele

Samen met de klant ging het Yellow Lemon Tree team op zoek naar een tijdloze invulling van de eethoek. Meubilair van Gazzda & Studio Henk. 

Inrichting eethoek woning Oosterzele

Interieurproject woning Asse

De eigenaars Maaike & Wouter schakelden Yellow Lemon Tree in voor een totale renovatie van woonkamer, hall & keuken. De keuken onderging een grondige make-over waardoor ze meer deel zou uitmaken van de woonkamer. 

interieuradvies interieurarchitect

Interieurproject woning Wichelen

Joeri & Leen wonen reeds enkele jaren met hun 2 kinderen in het landelijke Wichelen maar misten gezelligheid & pit in hun interieur. Voor de inrichting van woonkamer, keuken & hall kozen we voor een combinatie van maatwerk en los meubilair. 

Interieuradvies interieurarchitect

Dokterspraktijk Aalst

Inrichting van een dokterspraktijk in Aalst met meubilair van Ethnicraft & Hay. 

interieuradvies dokterspraktijk Aalst

Interieurproject woning Lede

De klanten misten gezelligheid in de zitruimte en deden een beroep op Yellow Lemon Tree voor de aankleding van deze ruimte. Verlichting van Gubi, salontafeltjes van Mater, fotokaders van XL Boom, glaswerk van Louise Roe, Eames housebird van Vitra, The Visitors van Gardeco,...

interieuradvies interieurarchitect

Inrichting appartement aan zee

Bij de inrichting van een appartement aan zee kregen we carte blanche betreffende kleur- en materiaalgebruik. Onze interieurarchitecte koos ervoor om blauw als prominente kleur uit te spelen in dit interieur. 

Interieuradvies inrichting appartement

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?